Prevajanje

Prevajamo namesto vas

Vsi, ki poslujete s tujino, aktivno sledite razvoju ali veliko potujete, gotovo poznate vrednost dobrega prevoda. Kakovostno prevajanje ni le sprememba jezika za osnovno razumevanje, temveč natančen proces, ki zahteva natančno preučevanje besedila. Za dober prevod potrebujemo veliko več kot le jezikovni tečaj in najnovejši slovar. Potrebujemo specifična znanja o kulturi izvornega in ciljnega jezika, rabi jezika glede na namen sporočanja in veliko podatkov o tematiki, ki jo opisuje besedilo. Dober prevajalec je delaven obrtnik, navdihnjen umetnik in predvsem natančen delavec.

Kakovostna strokovna storitev torej zahteva veliko predpriprav in obsežno znanje. Dandanes imamo na voljo nepregledno število spletnih slovarjev, virov in spletnih prevajalnikov, s katerimi ob pomoči srednješolskega znanja tujih jezikov ni težko prebesediti krajšega besedila. Toda, ali ste zares pripravljeni tvegati oddajo pomanjkljivega besedila, ki si ga bodo vaši poslovni partnerji pošiljali med seboj kot interno šalo? Pri nas se ukvarjamo le z besedami, so naše delo in veselje. Prepustite skrb za verbalno komunikacijo nam, vi pa svoj dragoceni čas prihranite za dejavnosti, v katerih se vi počutite domače.

Smo mlada prevajalska agencija, a smo izkušeni prevajalci in svoje znanje nenehno nadgrajujemo. Sodelujemo izključno s preverjenimi strokovnimi prevajalci in za vaš denar zagotavljamo najvišjo kakovost storitve. Prevajamo v in iz vseh pomembnejših jezikov, obvladamo strokovna besedila z vseh področij, ponujamo tolmačenje, lektoriranje, pripravo besedil in ostale z besedili povezane storitve. Verjamemo v prilagodljivost in tesno sodelovanje z naročniki.

contact contact