Prevajanje in prevodi besedil

Dandanes skoraj ni več človeka, ki ne bi obvladal vsaj malo katerega od tujih jezikov. Spretnosti sporazumevanja so vedno bolj pomembne in vsi smo primorani v piljenje svojih sporazumevalnih spretnosti. Toda, ste kdaj pomislili, kakšen vtis s svojimi komunikacijskimi spretnostmi napravite s takšno komunikacijo na potencialne poslovne partnerje ali širšo strokovno javnost?

Dober prevod besedila je več kot le prevod besed v enakem zaporedju kot v izvirniku. Pri kakovostnem prevodu je potrebno razumevanje besedila, poznavanje tematike in dober občutek za besede in njihovo kovanje. In ravno prevajanje zanimivih besedil imamo prevajalci najraje. Prevajanje besedil z različnih koncev stroke nam bogati besedni zaklad in širi obzorja.

Z bogatimi izkušnjami lahko obvladamo vse, od leposlovja in poljudnih besedil do tehničnih navodil za uporabo in strokovnih besedil, doktorskih nalog in disertacij. Vsako, še tako zapleteno besedilo, jemljemo kot oseben izziv in naš cilj je ne le prevesti besedilo v drug jezik, temveč ga tudi razumeti in tako obdržati najvišjo raven vašega besedila.

Skrb za prevod zaupajte nam, vi pa tačas počnite stvari, v katerih ste najboljši vi.

contact contact