Tolmačenje v medijih

Zanimanje za šport v prostem času nas je pripeljalo do zanimivega in plodnega sodelovanja z angleškim partnerskim podjetjem, za katerega že vrsto let opravljamo storitve tolmačenja na najbolj odmevnih športnih dogodkih v organizaciji evropske nogometne zveze UEFA. Prisotni smo bili na številnih tekmah nogometne lige prvakov, pokala UEFA in drugih mednarodnih reprezentančnih tekmah, med večje in prestižnejše projekte pa lahko štejemo tolmačenje in prevajanje na evropskem nogometnem prvenstvu Euro 2008.

Naši tolmači so vajeni javnega nastopanja in sodelovanja z novinarji in drugimi mediji na najvišjem nivoju. Izkušeni smo v oblikovanju novic, člankov in vsebin, ki jih objavljajo največji svetovni mediji. Z zagotavljanjem kakovostnih storitev smo si pridobili zaupanje največjih športnih klubov in zvez, ki nas vedno znova vabijo k sodelovanju.

Poleg tolmačenja in priprave sporočil za medije na športnih dogodkih, kjer je tempo vedno vsaj tako hiter kot športniki sami, smo vajeni dela tudi na drugih medijsko podprtih dogodkih kot so novinarske konference, strokovni posveti in okrogle mize, od koder odgovorno pospremimo novice v svet. Seveda pa prej poskrbimo tudi za tolmačenje med sodelujočimi, pripravo in prevode pripravljalnih besedil in korespondence.

contact contact