O Trans Linguis

Trans Linguis d.o.o. vam nudi vrsto prevajalskih storitev, ki so v današnjem večjezičnem poslovnem svetu postale nujnost ter hkrati konkurenčna prednost. Pomagali vam bomo pri:

  • vzpostavitvi pomembnih stikov z mednarodnimi poslovnimi partnerji,
  • sodni overitvi dokumentov, ki jih potrebujete za poslovanje ali zasebno življenje,
  • zagotavljanju mednarodne prepoznavnosti vašega podjetja na mednarodnih trgih,
  • zagotavljanju kakovostne prisotnosti v domačih in svetovnih medijih.

Zagotavljamo prevode iz tujega v domači jezik in obratno za vse glavne evropske jezike.

Temeljna cilja sta zagotavljanje hitrih in kakovostnih prevodov ter vzpostavljanje osebnega odnosa s strankami. O naši kakovosti priča portfelj stalnih strank, s katerimi sodelujemo na vseh področjih njihovega delovanja. Od ustanovitve leta 2004 smo iz mladega podjetja zrasli v zanesljivo prevajalsko podjetje, ki poleg osnovnih prevajalskih storitev ponuja tudi celostne rešitve pri delu z besedili in svetovanje.

Smo mlada ekipa, a vsi s seboj nosimo bogate izkušnje, ki naše delo bogatijo. V podjetju poleg zunanjih sodelavcev delamo stalno zaposleni prevajalci in sodni tolmači, ki se lahko hitro odzivamo na potrebe naročnikov in zagotovimo storitve v najkrajšem času. Način dela nam omogoča sposobnost prilagajanja specifičnim potrebam naročnika in delo na zahtevnih projektih, kjer sta čas in kakovost ključnega pomena.

contact contact